Om motion for alle

De store stier i Gilleleje er udlagt som hjertestier og benyttes rigtig meget til både aktiv motion og hygge- gåture. Alle får vi at vide, at det er vigtigt for vores helbred, at vi livet igennem udfordrer vores krop på forskellige måder. Stigruppen fik derfor den tanke, at man kunne bruge stierne og andre velegnede steder mere aktivt ved at opstille nogle grupper af spændende motionsredskaber til brug for både børn og voksne. Den slags er meget populært i både ind- og udland. I efteråret 2019 tog gruppen derfor på vores første studietur i nærområdet. Vi kørte til Hornbæk, Græsted og Helsingør. Det var en rigtig sjov og hyggelig tur.

Vi ved, at vi er nødt til at kontakte dygtige specialister for at få det rigtige resultat og vi ved, at der skal samarbejdes intenst med kommunen for at det skal lykkes, men vi er sikre på at ideen vil blive positivt modtaget af mange borgere.

Gruppen afsluttede den spændende dag med et lille summemøde og en dejlig varmende kop kaffe. Coronaen har desværre også lagt en dæmper på dette initiativ, med vi skal nok komme i gang igen.